top of page

Перфектните булчински рокли за +size дамите

Актуализирано: 3.07.2022 г.

Всяка жена заслужава да се види в булчинска рокля и да остане не просто очарована, а истински щастлива от това, което вижда. Няма значение на колко години е, колко голяма ще е сватбата й, камо ли пък каква е фигурата й! Всяка, абсолютно всяка жена има правото да получи перфектната бяла рокля за своята сватба. А кои са идеалните варианти за плюс сайз дамите ще разберете в следващите редове.



Как да изберем булчински рокли голям размер?

Най-важното нещо, с което трябва да започнете, е да се осведомите за специфичните размери при булчинските рокли. В много случаи те нямат нищо общо с размерите, които сме свикнали да гледаме по щандовете с мейнстрийм дрехи. Освен това, никога не подценявайте майсторството на бутиковите ателиета за сватбено облекло. В тях по всяко време на годината можете да се заложите на услугата булчински рокли по поръчка. Ако си подберете модел, те с удоволствие ще го преправят по ваши мерки. Последно, но не по важност, е да не забравяте правилото „показвай красивото и семпло прикривай недостатъците“. С други думи, не е нужно да скривате извивките си под твърде развлечен модел от срам или суета. Напротив – пищната ви фигура може да изглежда перфектно и в сексапилни кройки, стига да подхожда на вашата фигура.


Уместно ли е макси дами да търсят булчински рокли за бременни?

И да, и не. Но в повечето случаи по-скоро не. Всички булчински рокли за бременни на практика са с класически кройки, като единствената разлика е наличието на широка част или просто свобода за областта на корема. Макси дамите имат нужда от стегната горна част и не е задължително да скриват корема си по толкова явен начин. Нещо повече – в много от кройките булчински рокли за бременни те просто няма да се чувстват добре, а неловко. Ето защо най-добрият вариант е да се насочат или към специализиран бутик за булчински рокли голям размер, или към стандартна дизайнерска сватбена къща и да заявят индивидуална изработка на избрания модел.


Булчински рокли по тялото – да или не за +size дами?

Категорично, да! Има много тесни модели, които перфектно ще приберат „излишното“ и ще оставят на показ красивото. Особено актуални са моделите тип русалка, които между другото, стоят отлично и просто зашеметяващо на макси дамите. В допълнение, вталените изчистени модели без твърде много декорация и елементи също ще пасне идеално на +size дамите. За повече комфорт съветваме да търсите булчински рокли по тялото с корсет.


Дизайнерски булчински рокли за макси дами – актуални тенденции

А сега да обърнем поглед към висшата мода и модния подиум, по който елегантно се разхождат моделите на големите имена в бранша. Тази година дизайнерите са доста щедри на кройки, създадени специално за +size дамите. Сред всички уникални булчински рокли за макси жените се открояват няколко интересни тенденции. Особено много ни допаднаха семплите разкроени модели в долната, изработена от атлас или сатен част, комбинирани с пищна 3D декорация в горната. Освен това, плюс дамите могат да заложат и на тесните модели с голяма цепка на нивото на краката. Прекрасно впечатление правят и трендовете с интересни презрамки, които да съберат погледите в горната част, както и варианта с един ръкав.


Цветни семпли булчински рокли за плюс сайз дами

Бялото по начало създава усещане за обем. Ето защо някои дами могат да обмислят варианта за нестандартен нюанс на булчинската рокля. В това няма нищо лошо, ами напротив. Цветните рокли, особено с флорални мотиви, са изключително актуални през този сезон. Те са подходящи за всички дами без значение от фигурата и извивките им. Красива и елегантна ще бъде и всяка плюс сайз дама, ако заложи на бледо розов, златисто или цвят слонова кост. Това е един нестандартен, но много красив и привлекателен модел за една стилна сватба в нетрадиционна обстановка. Съветът ни е обаче дамите +size да избягват твърде ярките цветове. Те не са особено подходящи за тяхната фигура и пищни извивки.

Скъпи макси булки, можете да надникнете и в колекцията от сватбени рокли в магазин Mon Ange Bridal. Изберете актуален модел на бутикови марки като Luce Sposa, Elly Haute Coutere или Victoria Soprano. Ние ще направим всичко възможно, за да имате перфектната булчинска рокля по вашите мерки и според вашата неустоима и красива фигура.

1201 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page