top of page

Доставка и връщане

Политика за доставка

Общо време за доставка = време за обработка + време за доставка

време за обработка

Времето за обработка е 1,5 - 2 месеца.

Време за доставка и цена

Отнема около 3-8 работни дни за пакетното пътуване от нашия бутик до вашата дестинация, точното време за доставка се основава на корабната компания (UPS, DHL, TNT, Fedex и др.).

Ще ви изпратим имейл, след като поръчката ви бъде изпратена, съдържаща подробности за това как да проследявате поръчката си онлайн.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПО СВЕТА - DHL express .

Политика за връщане и замяна

Примерни онлайн поръчки за разпродажба

 

Примерни сватбени рокли са рокли, които са били изпробвани в нашия магазин, което означава, че не са чисто нови. Всяка от нашите примерни рокли за продажба ще бъде професионално химически почистена преди изпращане или събиране. Всички примерни рокли за продажба може да се нуждаят от незначителни или обширни ремонти и промени в зависимост от състоянието и размера на пробната рокля.

 

Всички примерни рокли за продажба онлайн са ОКОНЧАТЕЛНА РАЗПРОДАЖБА и не се връщат или заменят след покупка. Ако имате въпроси относно състоянието на примерна рокля за продажба преди покупката, моля, уведомете ни.

 

Примерните разпродажбени рокли трябва да бъдат изплатени изцяло по време на поръчката, за да можем да започнем процеса на химическо чистене. Това плащане не подлежи на възстановяване или прехвърляне на по -късна дата или в случай на анулиране  на сватбата.  

 

Когато купувате рокля за примерна разпродажба онлайн, вие потвърждавате, че сте проверили измерванията си спрямо таблицата с дизайнерски размери на избраната от вас рокля и с удоволствие ще продължите с размера на извадката, който сте избрали при поръчката си. Примерната рокля няма да бъде поръчана в нов размер.

 

Поръчка онлайн

 

Всички поръчки на клиенти трябва да бъдат придружени с невъзвръщаем депозит от 50% - или да бъдат изплатени изцяло, ако купувате мостра рокля за продажба - в момента на поръчката. Този депозит няма да бъде възстановен или прехвърлим на по -късна дата, или в случай на отмяна на сватбата. Не се разпределя по отношение на възстановяването на депозит. Цената може да бъде гарантирана само след като бъде изплатен 50% депозит или пълно плащане. Формулярът за поръчка и депозитът ще осигурят поръчка на цената, посочена на подписания формуляр за поръчка. Това обаче може да бъде предмет на допълнителни разходи или надбавки, както е посочено по -долу. Ако анулирате поръчката си по всяко време или по някаква причина и ние притежаваме стоката или не можем да се откажем от нашите доставчици, ще трябва да платите изцяло договорената цена.

 

Конфиденциалност

 

Цялата събрана информация за контакт ще бъде използвана единствено за целите на тази поръчка. Всички поръчки са поверителни и ние ще обсъждаме всички въпроси, свързани с поръчките с лицето, което е направило поръчката и подписало документите.

 

Оразмеряване

 

Когато купувате рокля за примерна разпродажба онлайн, вие потвърждавате, че сте проверили измерванията си спрямо таблицата с дизайнерски размери на избраната от вас рокля и с удоволствие ще продължите с размера на извадката, който сте избрали при поръчката си.  

 

По време на срещата ще бъдат направени вашите измервания. Това ще ви позволи да изберете най -подходящия размер за вашата рокля, според таблиците с размери на нашите доставчици. Ако имате измервания, направени на по -късна дата, всички поръчки ще бъдат направени незабавно без размер за застраховане, те ще бъдат възможни и измерванията изпратени на по -късна дата. Ако желаете, ние можем да намалим вашата рокля по мерки срещу допълнително заплащане, имайте предвид, че кройките за измерване на рокли все още ще изискват промени.  Допълнителните разходи варират от дизайнер до дизайнер. Трябва да се отбележи, че рокли, по -големи от размер 16 (Великобритания), рокли, изискващи допълнителна дължина, или рокли, изискващи доставка по -малко от обичайните 16 седмици, ще бъдат доплатени. Отново тази надбавка ще варира от дизайнер до дизайнер. Ако не сте били информирани за цената по време на срещата, ще бъдете уведомени по имейл в рамките на 14 дни, а ние също ще ви уведомим веднага щом сме наясно с допълнителни разходи или доплащания.

 

Модификации

 

Всички промени в дизайна подлежат на допълнителна такса от производителя, която ще бъде таксувана от клиента. Тази допълнителна такса не винаги е известна към момента на вашата поръчка, но обикновено ще бъде потвърдена в рамките на 14 дни.

 

Наличност

 

Не можем да гарантираме наличност, докато не получим писмено потвърждение от нашите доставчици, тъй като дизайнът и стиловете могат да се променят, без да бъде уведомен Mon Ange Bridal предварително. Приемането на подписана поръчка от и 50% депозит не гарантира наличност. Вярваме, че стоките са налични от нашите доставчици в момента на поръчката, но не поемаме отговорност, ако доставчикът ни информира за необходимия размер, дизайн или стил вече не са налични. Ние се задължаваме да уведомяваме клиентите по телефона в рамките на 14 работни дни от формуляра за поръчка и получаване на 50 % депозит, ако вашият избор не е наличен. Ако не можете да се свържете по телефона, ние се задължаваме да ви уведомим писмено в рамките на 14 дни.

 

Доставка

 

Въпреки че се стремим да получим вашата поръчка в достатъчно време за вашата сватба или специално събитие, ние не можем да гарантираме точни дати за доставка и не поемаме отговорност за закъсняла доставка от доставчици или трети страни. Когато вашата поръчка пристигне, ние ще ви информираме по имейл/телефон. Трябва да уговорите да видите стоките си, да платите всички неизплатени салда и да вземете стоките си със себе си в рамките на 14 дни след получаване на имейла ви, ще бъдете помолени да подпишете формуляр за събиране, който показва, че сте доволни от стоките. Не можем да съхраняваме артикули. Стоките ще пристигат приблизително между 4-8 месеца, в зависимост от времето на годината.  

 

Финално плащане

 

Ще Ви информираме писмено за остатъка, който трябва да бъде изплатен, и тази сума трябва да бъде платена в рамките на 14 дни. Трябва да знаете, че като направите поръчка за рокля, вие сключвате договор, който е правно обвързващ и за двете страни. Ако не уредите остатъка от цената в рамките на 14 дни след уведомяването, че роклята ви е пристигнала в магазина или е готова за изпращане, вие ще нарушите този договор. Следователно бихме имали право да настояваме за изплащане на остатъка или да прекратим договора и да поискаме обезщетение срещу вас за загубите, които сме претърпели в резултат на неспазването ви. Лихвите за забавени плащания ще се изплащат с четири процента над основния лихвен процент по кредита на Банката на Шотландия от датата на плащане до получаване на плащането. Това може да включва съдебни действия срещу вас. Не трябва да правите поръчка, ако не можете да постигнете цената, посочена по време на първоначалната ви среща, подлежащи на допълнителни разходи и допълнителни такси. Стоките ще останат собственост на Mon Ange, докато не бъде получено изцяло плащането за всички поръчани стоки, заедно с всички допълнителни разходи или такси.  

 

Промени

 

Цената на дрехите СКЛЮЧВА всички разходи по промени. Можем да препоръчаме отлична шивачка, която да промени роклята ви. Няма да обсъждаме никакви оплаквания относно качеството или монтажа на роклята, след като тя напусне нашите помещения.

 

Връщане

 

Mon Ange Bridal не приема връщане или размяна за никакви онлайн поръчки. Всички продажби са ОКОНЧАТЕЛНИ ПРОДАЖБИ .

bottom of page