top of page

6 неща, за които да внимавате по време на вашата проба на булчински рокли

Актуализирано: 9.07.2022 г.

Има няколко NO-GO неща, които НЕ трябва да правите, когато става въпрос за избора на вашата сватбена рокля и по конкретно по време на вашия час за проба на булчинска рокля. Искаме да подготвим най-добре нашите булки, така че да се възползвате максимално от времето, прекарано в магазина, откривайки НАЙ-важната дреха, която някога ще носите. По-долу сме изброили 6 неща, които трябва да избягвате, когато пазарувате вашата сватбена рокля, за да можете да се чувствате информирани и да знаете какво да очаквате! Да не говорим как най-добре можете да бъдете продуктивни в намирането на мечтаната си рокля и да се чувствате КРАСИВИ!



  1. Цветно или черно бельо! - Не си го причинявайте! Цветното бельо може да бъде много разсейващо под роклите, което затруднява визуализирането на роклята в най-добрия си вид! Изберете опцията телесен цвят. Също така, вероятно НЯМА да имате нужда и от сутиен, тъй като в 99% от случаите (особено тези с високо качество на изработка) булчинските рокли са с вградени/пришити чашки, които заместват сутиена, създават красива линия и допълнителен комфорт.

  2. Множество часове за проба на сватбени рокли за един ден! - Ние винаги казваме, че трябва да имате не повече от 2 срещи за един ден, тъй като това може да стане поразително и объркващо. Проучете и изберете магазини, които съответстват на естетиката, към която се стремите, и уловете стила и визията си.

  3. Гладни по време на проба! - НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ ПРОБА НА СВАТБЕНА РОКЛЯ НА ПРАЗЕН СТОМАХ. Пробването на сватбени рокли е пълна тренировка (сериозно!) И не можете да вземете ясно решение на празен стомах. Разбираме, че не искате да се чувствате подути и т.н., затова просто направете лека закуска или обяд, но не забравяйте да ядете и пиете тонове вода!

  4. Шопинг, ако сте в лошо настроение! - Искате да се вълнувате по време на пробата на булчински рокли, нали? Процесът е предназначен да бъде забавен и продуктивен, така че ако не сте в добро настроение, съветваме ви да пренасрочите срещата си, за да осигурите продуктивно посещение в магазина. Нашите стилисти винаги са тук, за да бъдат и вашите най-големи пътеводители и да ви помогнат да облекчите всеки потенциален стрес, който може да имате, така че ако просто се чувствате нервни .. знайте, че ние сме ваш гръб и упора, и сме тук за да направим процеса ви опростен и освежаващ!

  5. Правене на безкрайни количества снимки! - Правете снимки само на рокли, които сериозно обмисляте като ,,Вашата”! Колкото повече снимки правите, може да стане по-объркващо. Също така, имайте предвид, че пробите не винаги ще паснат перфектно и трябва да бъдат прихванати, правейки снимките да не са идеални и да мислите как би изглеждала роклята, ако беше във вашия размер. Най-големият ни съвет в Mon Ange е да вземате решения, когато сте В роклята. Много е лесно да забравите как една рокля ви е накарала да се почувствате, след като се отдръпнете от нея и изследвате направените снимки. Ако не сте сигурни, вместо да разглеждате снимките, върнете се в бутика и отново облечете роклята! Ние сме тук, за да ви вдъхнем спокойствие и увереност през целия път в намирането на мечтаната сватбена рокля!

  6. Направете косата и грима си! - Не знаем за вас, но смятаме, че е трудно да си представим целия външен вид, ако косата и гримът ни не са готови. Не казваме, че трябва да пристигнете за пробата на булчински рокли с перфектно изсушаване и т.н., но се чувствайте красиви, за да ви е по-лесно да визуализирате целия външен вид в ГОЛЕМИЯ ДЕН.


Love,

Mon Ange Bridal


247 преглеждания0 коментара
bottom of page