top of page

Попитахме мъжете кои са любимите им булчински рокли

Актуализирано: 3.07.2022 г.

Да открият перфектната рокля за сватбата си вероятно е истинско предизвикателство за дамите. Лутайки се между собствените си вкусови предпочитания, актуалните модели и ценовия разпис на бутиковите кройки, бъдещите булки често успяват да направя крайния си избор не просто трудно, но и с огромна доза колебания и съмнения. Но необходимо ли е наистина тази задача да бъде толкова трудна, след като най-големият жокер за всяка бъдеща съпруга се намира пред очите, в погледа на нейния избраник? Не е ли най-логично именно той да бъде нейното вдъхновение да изглежда превъзходно в най-щастливия им ден от живота?

В действителност, макар и много малко на брой, някои булки постъпват точно така. Те избират своята сватбена рокля именно според индивидуалните предпочитания на своята половинка. И наистина, оказа се, че мъжете също си имат свои пристрастия относно булчинските рокли. Да се доверите на техния вкус би бил мъдър ход, ако си нямате и на идея какъв модел да избере. Останете с нас, ако и вие сте в дилема, защото наскоро…
Попитахме мъжете кои са любимите им сватбени рокли и ето какво ни отговориха те.

Семпли булчински рокли по тялото

Не е тайна за никого, че мъжете отдавна предпочитат дамите в по-изчистено, но все пак елегантно и секскапилно облекло. Очевидно тази тенденция се наблюдава и сред младоженците. Над 90% от тях заявяват, че жените им са достатъчно красиви, за да изглеждат зашеметяващо не толкова в пищни и екстравагантни, колкото в семпли булчински рокли по тялото. Мъжете отбелязват, че вталената кройка, описваща извивките на дамата, е идеална за подобен повод и съвсем не е нужно тя да бъде с твърде дръзка визия или декорация.. Нещо повече – твърде обемните кройки тип балкон за господата са прекалено крещящи и създават дискомфорт в движенията и то на толкова важен и празничен ден!


Елегантни булчински рокли със сърцеобразно деколте


По отношение на деколтето, мъжете проявяват афинитет към кройките с деколте под формата на сърце. Очевидно е, че господата харесват корсетите и изобщо моделите без презрамки. Откриването на голата шия и раменете е особено съблазнително и привлекателно. Същевременно, близо 80% от господата заявяват, че тази булчинска визия е изключително женствена и харизматична. Някои мъже я определят като рокля за принцеса. Е, при всички случаи не са малко и дамите, които избират булчинска рокля с точно такова деколте.


Бутикови булчински рокли тип русалка

До този момент може и да сте си изградили представата, че мъжете предпочитат класиката пред актуалните трендове в модата. Тази представа обаче до известна степен е погрешна. Около 70% от мъжете заявяват, че им е станало интересно, когато за първи са чули жените им да обсъждат бутикови булчински рокли тип русалка. Разбира се, първоначално те са били заинтригувани по-скоро от името, отколкото от самата кройка. След като са разбрали как точно изглежда тя обаче, мъжете не просто я одобряват, но я смятат и за много интересна, атрактивна и най-вече стилна и женствена. Ето защо, лично ние за пореден път се убеждаваме, че мъжете всъщност изобщо не са изостанали в модно отношение, а напротив хвърлят по някой бегъл поглед към актуалните трендове и често дори ги предпочитат пред вечната класика.


Булчински рокли с дантела

Извън темата за кройките, ако мъжът трябваше да избере плат за сватбената рокля на своята избраница, почти сигурно е, че ще заложи на дантелата. Според проучванията бъдещите младоженци силно се впечатляват от всякакъв тип булчински рокли с дантела. Съществуват мнения, че притегателната сила на този материал идва от факта, че най-често той се свързва с изработката на бельо. Няма значение дали това е причината мъжете да харесват булчински рокли с дантела, или е друга. Очевидно е само, че те имат вкус. Дантелата в крайна сметка е една от най-деликатните, красиви и прелестни варианти за сватбена рокля.


Булчински рокли с гол гръб

Определен кръг от мъжете пък заявяват, че твърде елегантната и строга ретро рокля на принцеса не трябва да се налага като задължителна за сватбата. Напротив, те предпочитат по-сексапилните алтернативи. И в тази връзка често посочват за пример актуалните булчински рокли с гол гръб. Ако се замислим, мъжете са прави. Това, че в миналото всяка булка е носила класическа права или рокля с набори, защо да го правят и съвременните жени? Особено при наличието на толкова много интересни, различни и екстравагантни булчински рокли!

Ние от сватбен бутик Mon Ange Bridal ви напомняме, че с огромно удоволствие очакваме вас, а защо не и вашата половинка да изберем заедно сватбената рокля на мечтите ви. При нас ще намерите изискана селекция от най-добрите дизайни и кройки, впечатляващи не само женското, но и мъжкото око!

98 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page