top of page

Кога да започна търсенето на моята булчинска рокля?

Актуализирано: 9.07.2022 г.

Днес ви даваме всички съвети кога да започнете да пазарувате сватбена рокля, плюс всичко, което булките трябва да знаят за поръчката на сватбена рокля. В Mon Ange Bridal ние сме булчински стилисти и имаме най-добрата работа, за да помогнем на жените да се чувстват красиви и уверени в най-важното блекло, което някога ще носят - сватбената рокля!


Ние ви даваме всички подробности, които трябва да знаете за това кога да започнете да пазарувате сватбена рокля и кога да поръчате сватбената си рокля, за да няма стрес. В крайна сметка искаме да имате възможно най-голям избор, когато става въпрос за вашата сватбена рокля. Ето защо да знаете кога да започнете да пазарувате и да пробвате роклята си е толкова важно. Открихме, че много булки просто не знаят колко време може да отнеме, за да бъде поръчана, създадена и доставена сватбена рокля. Освен това много булки не знаят колко време може да отнеме корекциия (ако е необходима) на сватбените рокли.


Ние сме тук, за да ви дадем всички тези отговори и дори повече! Искаме да направим намирането на вашата мечтана сватбена рокля гладък и лесен процес за вас. Планирането на сватбата може да бъде достатъчно трудно, така че ние сме тук, за да направим вашата булчинска визия лесната част!


Тази публикация в блога съдържа цялата информация, от която булките се нуждаят за пазаруване на сватбена рокля, когато става въпрос за поръчка на срокове.


Срокове за поръчка на сватбена рокля


Планирането на сватбата може да бъде стресираща задача, така че не добавяйте напрежение и към това, като чакате да започнете търсенето и поръчката на сватбената рокля. Не отлагай. Вашата булчинска визия и намирането на сватбена рокля е задача за планиране на сватбата, която трябва да бъде преместена в началото на списъка ви с приоритети. Поръчката на сватбените рокли отнема средно от три до пет месеца, в зависимост от дизайнера и производителя. В един перфектен свят трябва да започнете да пазарувате сватбени рокли една година преди датата на сватбата си.


Поръчката ви за сватбена рокля може да дойде рано или да пристигне късно. Има много съвети за пазаруване на рокли , които казват, че три до пет месеца преди сватбата ви е подходящ момент да поръчате роклята си. Но това е само средна времева линия. Не искаме да изпадате в паника или стрес по какъвто и да е начин, когато става въпрос за вашата булчинска визия. Подарете си една година преди датата на сватбата си, за да пазарувате сватбената си рокля и да имате достатъчно време за доставката на роклята и след това за нейните промени (корекции).


В един перфектен свят вие пазарувате роклята си една година преди сватбата си. Когато имате една година преди сватбата си, за да пазарувате, няма да сте ограничени в опциите. Няма да има ограничение за датите на доставка, опциите за цвят, опциите за модели и опциите за размер. Ще имате най-голям избор, ако започнете да пазарувате една година преди датата на вашата сватба.


Поради пандемията някои от дизайнерите на сватбени рокли вече не предлагат бързи доставки, така че не забравяйте да си отделите достатъчно време, за да си уговорите срещи в булчински салони и да започнете да пазарувате.


Ако искате още съвети за пазаруване на сватбени рокли, не забравяйте да разгледате нашата публикация 6 НЕЩА, ЗА КОИТО ДА ВНИМАВАТЕ ПО ВРЕМЕ НА ВАШАТА ПРОБА НА БУЛЧИНСКИ РОКЛИ


БЪДИ УВЕРЕНА


Отлагате ли пазаруването на вашата сватбена рокля? Отлагате ли пазаруването на мечтаната рокля, защото може би не се чувствате добре?


Знаем, че много булки забавят пазаруването на сватбени рокли, защото искат да отслабнат или не са 100 процента уверени в телата си. Те искат да изчакат колкото е възможно повече, за да могат да отслабнат, преди да пробват сватбени рокли. Отлагането на пазаруването на рокля е грешка. Ние сме тук, за да ви насърчим да започнете да пазарувате сватбени рокли възможно най-скоро.


Ако отидете да пробвате сватбени рокли, докато сте най-малко уверени в себе си и случайно намерите сватбена рокля, която ви кара да се чувствате красива в собствената си кожа, ще бъде още по-добре, ако и когато отслабнете. Ние казваме „ако и когато“, защото може да не отслабнете или може да решите месеци по-късно, че всъщност сте наистина уверени, чувствате се красиви и само тревожността при планирането на сватбата ви накара да почувствате, че трябва да сте с определено телесно тегло или тялото ви трябва да изглежда по определен начин.


Помислете как се чувствате, когато сте в сватбената рокля. Това е като когато се обличаш за вечер в града. Удивителното облекло може да бъде всичко необходимо за повишаване на увереността - а сватбената рокля е най-удивителното облекло, което ще носите!


Промени по булчинската рокля


Ще бъдем небрежни, ако не говорим за промени / корекции в сватбените рокли, когато става въпрос за срокове. Ще трябва да вземете предвид времето за промени, тъй като всички сватбени рокли се нуждаят от промени. Рядко се среща сватбена рокля, която да не се нуждае от някаква промяна, включително подгъв, за да я направи по-къса или добавяне на презрамка, за да се чувствате по-удобно.


Промените на сватбените рокли обикновено се случват един месец преди датата на вашата сватба. Знаем, че искате тялото ви да бъде възможно най-близо до това, към което се стремите в деня на сватбеата. Ние сме зад вас!


Не изпадайте в паника, ако не разполагате с време до сватбата. Имате опции


За всяка булка, която чете това и се паникьосва, че има по-малко от година преди сватбата си, поемете дълбоко въздух. Няма нужда да се паникьосвате, ако не сте започнали да пазарувате една година преди сватбата си. Може би булчинските салони са ви казвали, че няма да могат да поръчат рокля за вас навреме. Тук сме, за да ви кажем, че имате някои опции.


Примерни сватбени рокли за разпродажба се предлагат за булки малко преди сватбата им.

Консултирайте се с магазините за рокли във вашия район, за да разберете кога са техните пробни (мострени) разпродажби и запазете среща, тъй като това е чудесен вариант за булки, които се нуждаят от рокля в по-кратък срок.


В допълнение към пробната продажба има някои дизайнери на сватбени рокли, които все още позволяват бързи доставки срещу допълнителна такса!


Бъдете открити относно датата на сватбата ви


Много е важно да бъдете честни относно датата на вашата сватба с вашия булчински стилист и магазин за сватбени рокли. Някои булки може да си помислят, че ако излъжат за датата на сватбата си, магазинът ще вземе сватбената рокля за вас по-рано, но това не е така.

Ако кажете, че датата на вашата сватба всъщност е по-рано, отколкото е, ще ограничите опциите за сватбени рокли, които са ви налични. В Mon Ange знаем какво е възможно във всички времеви рамки и ще бъдем напълно прозрачни с вас относно това дали можем да ви доставим сватбена рокля навреме или не. Нашите булчински стилисти няма да покажат на булката сватбена рокля с времева линия за поръчка след датата на сватбата. Наистина можете да пропуснете някои невероятни сватбени рокли, ако не сте честни за датата на вашата сватба.


Лъжата за датата на вашата сватба създава объркване. Вашият стилист за сватбени рокли ще може да ви обслужи най-добре, ако сте отворени и честни относно графика си.


Бъдете готови да сте уверени в избора


Когато отивате да пазарувате сватбена рокля, бъдете готови да похарчите парите и да купите сватбената си рокля на уговорената среща. Никога не знаеш кога ще намериш роклята на мечтите си и обикновено се случва, когато най-малко го очакваш. Ако се отдалечите от роклята и по-късно кажете „да“ на роклята, може да е сложно да финализирате поръчката си по имейл или по телефона. Има много логистика за поръчка на вашата сватбена рокля. За да избегнете объркване, трябва наистина да кажете „да“ на сватбената рокля, докато носите роклята и докато сте в булчинския салон.


Винаги насърчаваме нашите булки да правят снимки, докато пробват сватбени рокли. Това е чудесен начин да получите друга гледна точка на сватбената рокля, но също така трябва да помислите как сватбената рокля ви кара да се чувствате. Ако напуснете булчинския салон и разчитате само на снимките, ще гледате нещо, което не е окончателната визия на сватбения ден. Ще забравите как сте се чувствали в роклята и това е най-важният компонент при пазаруването на сватбени рокли. Трябва да се чувствате красива и уверена в сватбената рокля.


Когато се чувстваш красив в нещо, ходиш по определен начин, говориш по определен начин, усмихваш се по определен начин и стоиш по определен начин. Цялото ви поведение се променя. Трябва да вземете предвид всички тези неща, когато казвате „да“ на роклята.


Без съжаления


Най-добрият ни съвет за пазаруване и поръчка на сватбена рокля е да кажете „да“ на сватбената си рокля около година преди сватбата си и да кажете „да“ на сватбената рокля, докато сте в или носите мечтаната рокля, докато сте свързан с това чувство.


Има по-малко шансове за съжаление и угризения при покупката на сватбена рокля, когато изберете роклята си въз основа на това как сте се чувствали в роклята в този момент на „да“.


Нормално е да се приберете вкъщи и да погледнете назад към снимките и да имате някакви съмнения и да се чудите дали сте взели правилното решение. Сватбена рокля е монументална покупка и такава, която се прави толкова много преди датата на вашата сватба. Ако вземете решение за сватбената рокля въз основа на това как сте се почувствали в момента, знаем, че ще си припомните това чувство и защо сте купили тази сватбена рокля, когато можете да я пробвате отново.


Не забравяйте, че всичко се свежда до момента, в който закопчавате сватбената си рокля в деня на сватбата си. Това ще зададе вашия тон и настроението ви за деня, а ние искаме всички наши булки да се чувстват красиви и уверени в сватбения си ден!


За Mon Ange


Ако търсите перфектната си сватбена рокля, елате да ни посетите в Mon Ange Bridal в Стара Загора, България. Ние предлагаме сватбени рокли във всички размери и стилове. Mon Ange Bridal е водещ, луксозен бутик за булчински рокли, разположен в Стара Загора. Ние сме в центъра на България и нашите булки пристигат за своята мечтана булчинска рокля от София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Видин, Козлодуй, Несебър. Клиентките ни дори са извън границите на страната ни - имаме булки от Лондон, Кипър, Атина, Холандия дори САЩ. Mon Ange предлага модни, женствени, модерни и шикозни булчински рокли във всички размери от най-добрите дизайнери на сватбени рокли. Уговорете час, за да намерите сватбената рокля на вашите мечти в Mon Ange Bridal. Нямаме търпение да ви помогнем!


XoXo Mon Ange 205 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page